Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Συνήθως, την αναφέρουμε ως «φλοιό πορτοκαλιού», λακκάκια στο δέρμα, σβώλους και με πολλές άλλες ονομασίες για να περιγράψουμε την πάχυνση των λιποκυττάρων του δέρματος, την γνώριμη σε όλες μας κυτταρίτιδα.
Είναι μία απο τις συνηθισμένες αιτιές για την κακή ψυχολογία των γυναικών σε σχέση με την εικόνα του σώματος τους. Μπορεί να επηρεάσει διαφορετικές περιοχές του σώματος, όπως μηροί, γλουτοί, στομάχι και χέρια.

Η καθιστική ζωή, η μειωμένη κίνηση και η φυσική δραστηριότητα, η διαταραγμένη κυκλοφορία του αίματος, ορισμένες ορμονικές διαταραχές, η κακή διατροφή, το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ είναι κάποιες απο τις αιτίες που την προκαλούν. Την συναντάμε σε όλους τους σωματότυπους ανεξαρτήτου σωματότυπου η κιλών.

Στην μάχη εναντίον της προστέθηκε ακόμα ένα όπλο, η ενέσιμη ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ.
Με την μεσοθεραπεία διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό στοχευμένες ουσίες οι οποίες δρουν επιλεκτικά και συσφίγγουν την περιοχή.
Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν να διεισδύσουν οι δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο.
Παράλληλα, προσφέρουν επιδερμική σύσφιξη και εμφανή βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, ενω βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία. Μετά την εφαρμογή του κοκτείλ ουσιών η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο λεία ενω σταδιακά η κυτταρίτιδα εξαλείφεται.

Μετά την θεραπεία οι ασθενείς παρατηρούν οτι παράλληλα με την απώλεια λίπους τοπικά το δέρμα δείχνει εμφανώς πιο λείο και σφιχτό.

Η εφαρμογή πραγματοποιείται στον χώρο του ιατρείου διαρκεί περίπου 20 λεπτά και είναι σχεδόν ανώδυνη.
Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται εξαρτάται απο τις ανάγκες καθώς και το μέγεθος του προβλήματος του κάθε ασθενούς.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ασφαλή θεραπεία που πρέπει όμως να εφαρμόζεται απο εξειδικευμένο ιατρό.
Η υιοθέτηση ενός υγιεινότερου τρόπου ζωής, η κατανάλωση υγρών καθώς και η άσκηση επιταχύνουν τα αποτέλεσματα της μεσοθεραπείας για την κυτταρίτιδα.

About Author

Related posts