Κυτταρίτιδα

Αντιμετώπιση με εξειδικευμένη νέας τεχνογνωσίας μεσοθεραπεία. Είναι ένα πολυσύνθετο πρόβλημα. Απαιτεί απολύτως στοχευμένες και επιστημονικά αξιόπιστες θεραπείες για την εξάλειψη της.

Τι είναι η κυτταρίτιδα;

Είναι γνωστή ως “φλοιός πορτοκαλιού” λόγω της εμφάνισής της. Πρόκειται για πάχυνση, δηλαδή “φούσκωμα” των λιποκυττάρων, με αποτέλεσμα αυτή η διόγκωση των μικροκυψελών του λιπώδους ιστού να τραβάει το δέρμα προς τα κάτω με ασύμμετρο τρόπο και να του προσδίδει την εικόνα του “φλοιού πορτοκαλιού”. Πλήττει το 80% με 90% των γυναικών του πλανήτη.

Γιατί η μεσοθεραπεία έχει αποτέλεσμα;

Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα ακριβώς στο σημείο που δημιουργείται

Σήμερα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ουσίες όπως η καφεΐνη, η αμινοφυλλίνη, η διμεθυλαμινοαιθανόλη οι οποίες όταν γίνει έγχυση τους στο υποδόριο αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος. Επίσης υπάρχουν ουσίες όπως η φωσφατιδυλοχολίνη, η L-καρνιτίνη οι οποίες προκαλούν λιπόλυση  όταν γίνει έγχυση στο χόριο.

Όταν απλώνουμε μια ουσία στην επιδερμίδα ένα μικρό ποσοστό της απορροφάται. Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν οι δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο.  Αυτός είναι ο λόγος που η μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας έχει τόσο θεαματικά αποτελέσματα.

Πόσες εφαρμογές χρειάζονται;

Αναλόγως της περιοχής και της έκτασης του προβλήματος.

Συνήθως  χρειάζονται από 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 7-15 ημερών

Πονάει; – Ποια τεχνική χρησιμοποιείται;

Η εφαρμογή διαρκεί περίπου 20 λεπτά και πρακτικά είναι σχεδόν ανώδυνη.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι βελόνες που χρησιμοποιούμε κατά τη μεσοθεραπεία είναι σχεδιασμένες ειδικά για αυτό το σκοπό και είναι εξαιρετικά λεπτές, χρησιμοποιείται πριν την εφαρμογή χρήση αλοιφής λιδοκαΐνης/πριλοκαϊνης  και διότι δεν πονά ιδιαίτερα το διάλυμα της Μεσοθεραπείας.

Έχει αντενδείξεις η χρήση της μεσοθεραπείας;

Αντενδείξεις για μεσοθεραπεία είναι διαταραχές πήξεως του αίματος, λήψη αντιπηκτικών, ινσουλινοεξαρτώμενος διαβήτης, εγκυμοσύνη, αρρυθμίες, στεφανιαία νόσος, ανοσοανεπάρκειες.

Δείτε το πριν και το μετά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Ανανεώστε τον εαυτό σας μέσα από τις υπηρεσίες μας!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!