Σύσφιξη Σώματος

ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ  ΧΡΗΣΗ ΝΗΜΑΤΩΝ PDO ΚΑΙ ΝΗΜΑΤΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Η σύσφιξη της επιδερμίδας δεν είναι εύκολη υπόθεση για αυτό  συνήθως απαιτείται ΕΞΕΙΔΙΞΕΥΜΕΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ για την εφαρμογή νημάτων ώστε να επιλεχθεί η κατάλληλη τεχνική αλλά και ο κατάλληλος  για κάθε περίπτωση τύπος νήματος.

Νήματα pdo ειδικού τύπου και μεγέθους για το σώμα

Τα συγκεκριμένα νήματα είναι φτιαγμένα από δύο ουσίες, από το πολυγαλακτικό οξύ και την πολυδιοξανόνη (PDO). Δηλαδή από τις ίδιες ουσίες που φτιάχνονται τα εσωτερικά ράμματα που χρησιμοποιούνται σε όλα τα χειρουργεία εδώ και δεκαετίες. Για την χρήση τους σε περιοχές του σώματος επιλέγονται νήματα μεγαλύτερου μήκους, ώστε το πλέγμα που δημιουργούμε να υποστηρίζει και να «τεντώνει»  την υπό θεραπεία περιοχή.

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Η εισαγωγή τους γίνεται με την χρήση απλής τοπικής αναισθητικής κρέμας και ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν δεν είναι προκαθορισμένος, αλλά εξαρτάται από την περιοχή και την φύση του προβλήματος.

Τα πλεονεκτήματα του lift PDO είναι ο σύντομος χρόνος θεραπείας(20’-30’) , η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, η συνεχής βελτίωση αποτελέσματος εώς και 3 μήνες.

Νήματα άμεσης ανάρτησης

Πρόκειται για χειρουργικά κατά κάποιο τρόπο νήματα, αφού για την τοποθέτησή τους χρειάζονται συνθήκες αποστείρωσης. Είναι τοποθετημένα μέσα σε κάνουλες και  φέρουν σε όλο τους το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs).  Τοποθετούνται στα σημεία που θέλουμε να διορθώσουμε, αφού πρώτα έχει γίνει λεπτομερής ανάλυση, σχεδιασμός και τοπική αναισθησία.

Το αποτέλεσμα με τα APTOS μπορεί να φτάσει και τα δύο χρόνια και μπορεί να δώσει λύσεις ακόμη και  σε προβλήματα πολύ σοβαρής χαλάρωσης.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Ανανεώστε τον εαυτό σας μέσα από τις υπηρεσίες μας!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!