Lorem ipsum dolor sit amet

ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ LASER 100% ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΡΜΑ.

Διαθέτουμε την Κορυφαία Ιατρική Τεχνολογία με την έγκριση των αυστηρότερων Αμερικάνικων Οργανισμών (FDA).
LASER TEST Ο Ιατρός εξετάζει το δέρμα σας και αναλόγως προσαρμόζει το Laser στα δεδομένα του δικού σας σώματος. Στη συνέχεια, δοκιμάζει το Laser σε μικρή περιοχή του σώματός σας για να βελτιστοποήσει τις ρυθμίσεις του. Ελέγχει το αποτέλεσμα και προχωρά στην πιο “σωστή” ρύθμιση της συσκευής για το δικό σας σώμα.

Οι κλασικές μέθοδοι αποτρίχωσης που γνωρίζουμε όπως το ξυράφι, το κερί, οι αποτριχωτικές κρέμες, εξαλείφουν το πρόβλημα μόνο παροδικά, χωρίς να μειώνουν την πυκνότητα και πολύ συχνά προκαλούν παρενέργειες όπως ερεθισμούς, θυλακίτιδες, ακόμα και επιδείνωση της τριχοφυΐας.

 

Η οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης αυτής τριχοφυΐας αποτελεί επίτευγμα των τελευταίων ετών με τη βοήθεια της σύγχρονής τεχνολογίας. Τα laser έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και αποτελούν χρήσιμο εργαλείο για ιατρούς πολλών διαφορετικών ειδικοτήτων.

 

Η αποτρίχωση με laser στο γίνεται με τελευταίας γενιάς Laser Alexandrite (Αλεξανδρίτη) Gentlelase Pro της Candela, το οποίο δουλεύοντας στα 755nm προκαλεί μια επιλεκτική φωτοθερμόλυση,

Πως λειτουργεί η αποτρίχωση με laser alexandriti;

Η θεραπεία αποτρίχωσης με laser είναι η πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το laser Alexandrite Candela λειτουργεί ως εξής: η ακτίνα του απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας (τη χρωστική που της δίνει το σκούρο χρώμα) και μετατρέπεται σε θερμότητα που καταστρέφει το θύλακά της (όπου επανεκφύεται η τρίχα). H τρίχα που είναι επιφανειακά ορατή εξαχνώνεται την ίδια στιγμή. Με αυτό τον τρόπο αποχωρείτε από το ιατρείο με λείο δέρμα, ενώ η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται σταθερά.

Πονάει;

Πριν απο την εφαρμογη τοποθετειται αναισθητικη αλοιγη για 30-40λεπτα

To Laser Alexandrite Gentlelase Pro έχει ενσωματωμένο ένα ειδικό σύστημα ψύξης που προστατεύει την επιδερμίδα και καθιστά την θεραπεία ανώδυνη.

Σε ποιες περιοχές και πως εφαρμόζεται η αποτρίχωση laser με alexandrite;

Σε κάθε περιοχή του σώματος: πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, στέρνο, θηλές μαστών, πλάτη, μπικίνι, γλουτους, πόδια, κοιλιά. Αναφερουμαι ενδεικτικα παρακατω  τι συμβαινει σε καθε περιοχη

Αποτρίχωση Μασχάλες: Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει ως και 50%. Οι τρίχες είναι απαλές, ανοιχτόχρωμες και πιο μαλακές.

Συνήθως χρειάζονται περίπου 6-8 συνεδρίες με ένα μεσοδιάστημα 45-50 ημέρες. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι περίπου 15 λεπτά.

Αποτρίχωση Μπικίνι: Από την πρώτη μας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας στην περιοχή του μπικίνι είναι της τάξεως του 40-50%.

Συνήθως χρειάζονται 6 με 8 συνεδρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και περισσότερες καθώς αυτό καθορίζεται από το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, όπως και το πάχος της. Η συνεδρία επαναλαμβάνεται με ένα μεσοδιάστημα 45-50 ημερών.

Τόσο το μπικίνι όσο και οι μασχάλες είναι περιοχές που συνήθως αποτριχώνουμε χωρίς πρόβλημα όλο το χρόνο μιας και είναι περιοχές που δεν έχουν καθόλου ή ελάχιστη έκθεση στον ήλιο.

Αποτρίχωση Πόδια: Μαζί με τις μασχάλες και το μπικίνι, τα πόδια είναι η περιοχή στην οποία τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και υπάρχει ριζική εξάλειψη της τριχοφυΐας.

Επίσης αποτελεί ιδανική θεραπεία κατά της ενοχλητικής θυλακίτιδας που προκύπτει συχνά από άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.

Ο σωστός χρόνος για το επόμενο ραντεβού είναι μια βδομάδα με 10 μέρες περίπου από όταν αρχίσει να εμφανίζεται ξανά η τριχοφυία, η οποία κάθε φορά γίνεται λιγότερο πυκνή και η τρίχα όλο και λεπτότερη.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Απέκτησε τα χείλια που ονειρευόσουν!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!