Διόρθωση Πανάδων – Δισχρωμιών

Lorem ipsum dolor sit amet

ΠΑΝΑΔΕΣ – ΜΕΛΑΓΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ – ΜΕΛΑΣΜΑ – ΓΕΡΟΝΤΙΚΕΣ ΚΙΛΗΔΕΣ

Μια από τις πιο στοχευμένες θεραπείες για την αφαίρεση πανάδων με laser που έχει λάβει  έγκριση από το FDA, είναι το laser alexandrite της αμερικάνικης εταιρίας Candela  που αποδεδειγμένα θεραπεύει τις πανάδες, τις δυσχρωμίες και άλλες μελαγχρωματικές βλάβες λόγω στοχευμένης επίδρασης απευθείας στο σημείο της βλάβης μέσο της ακτίνας υψηλής έντασης που εκπέμπει.

Διαθέτει σταθερό μήκος κύματος στα 755nm και αυτό το καθιστά ασφαλές για τους παρακείμενους ιστούς αφού απορροφάται μόνο από την μελανίνη που συγκεντρώνεται στην πανάδα. Τις επόμενες μέρες μετά την εφαρμογή η πανάδα-δυσχρωμία σκουραίνει και προοδευτικά υποχωρεί αφήνοντας ένα υγιές  με φυσικό χρώμα το δέρμα.

Συμβουλές για την πρόληψη πανάδων

Επειδή πολλές φορές η εμφάνιση των πανάδων μπορεί να προκύψει από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 30 χειμώνα-καλοκαίρι. Έρευνες έχουν δείξει ότι η σχολαστική χρήση των σωστών αντηλιακών προϊόντων ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των θεραπειών του μελάσματος.

Είναι πολύ σημαντικό να απευθυνθείτε από νωρίς σε κάποιον ειδικό, καθώς παρατηρείτε την σταδιακή εμφάνιση του μελάσματος. Έτσι θα επιτευχθεί καλύτερα η λεύκανσή του, όποιον τύπο επιδερμίδας και να έχετε

ΜΕΛΑΓΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Απέκτησε τα χείλια που ονειρευόσουν!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!