Αναίμακτο Λίφτινγκ, χωρίς τομές και ουλές με νήματα PDO τελευταίας γενιάς

Τι είναι τα νήματα;

Τα νήματα PDO είναι ράμματα 100% βιο-απορροφήσιμα. Χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα, δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων, μέσα στο δέρμα, έτσι ώστε να υποστηρίξουμε και να ανορθώσουμε τους ιστούς του δέρματος.

Οι περιοχές που εφαρμόζονται είναι

  • Το πρόσωπο
  • Ο λαιμός
  • Η έσω επιφάνεια του βραχίονα
  • Η έσω επιφάνεια των μηρών
  • Η κοιλιά
  • Οι γλουτοί

Πως λειτουργούν;

Τοποθετούνται σε συγκεκριμένες θέσεις αναλόγως του προβλήματος που διορθώνουμε, με σκοπό τη δημιουργία ενός πλέγματος νημάτων στην αντίστοιχη περιοχή που αντιμετωπίζει το πρόβλημα-χαλάρωση. Απορροφούνται και δεν αφήνουν τίποτα άλλο εκτός από κολλαγόνο, προκαλούμε κατευθυνόμενη κολλαγονογένεση.

Η πλήρης απορρόφηση των νημάτων διασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν μακροχρόνιες αντιδράσεις στον ιστό του δέρματος, όπως έχουν παρατηρηθεί με παλαιότερης τεχνολογίας μη απορροφήσιμα νήματα.

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Η εισαγωγή τους γίνεται με την χρήση απλής τοπικής αναισθητικής κρέμας και ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν δεν είναι προκαθορισμένος, αλλά εξαρτάται από την περιοχή και την φύση του προβλήματος.

Τα πλεονεκτήματα του lift PDO είναι ο σύντομος χρόνος θεραπείας(20’-30’) , η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες, η συνεχής βελτίωση αποτελέσματος έως και 3 μήνες.

Υπάρχουν παρενέργειές;

Τα συγκεκριμένα νήματα είναι φτιαγμένα από δύο ουσίες, από το πολυγαλακτικό οξύ και την πολυδιοξανόνη (PDO). Δηλαδή από τις ίδιες ουσίες που φτιάχνονται τα εσωτερικά ράμματα που χρησιμοποιούνται σε όλα τα χειρουργεία εδώ και δεκαετίες.

Κατά την εφαρμογή των νημάτων PDO είναι σπάνιο αλλά πιθανόν να δημιουργηθούν μικρές μελανιές οι οποίες αντιμετωπίζονται με χρήση παγωμένων επιθεμάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις δημιουργείται ένα ήπιο οίδημα το οποίο υποχωρεί μέσα σε λίγες ημέρες.

Νήματα Άμεσης Ανάρτησης – APTOS

Η τοποθέτησή τους, γίνεται μόνο από γιατρούς που διαθέτουν πιστοποίηση επάρκειας από την APTOS


Πρόκειται για νήματα που είναι φτιαγμένα από Πολυγαλακτικό και Πολυπροπυλένιο και έχουν στην διαδρομή τους ακίδες (microscopic barbs), με διαφορετική κατεύθυνση η κάθε μία σε σχέση με την προηγούμενη τοποθετημένα μέσα σε κάνουλες .

Τοποθετούνται στα σημεία του προσώπου που θέλουμε να διορθώσουμε και στις δύο πλευρές, αφού πρώτα έχει γίνει λεπτομερής ανάλυση του προσώπου, σχεδιασμός και τοπική αναισθησία. Ανάλογα με την περίπτωση θα τοποθετηθούν από 2-5 νήματα ανά περιοχή, όλα από ένα μοναδικό σημείο εισόδου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά καθώς επίσης να διορθώσουμε μικροδιαφορές που υπάρχουν στις δυο πλευρές του προσώπου.

Έχουν παρενέργειες;

Μετά το τέλος της θεραπείας υπάρχει μούδιασμα της περιοχής λόγω της αναισθησίας που συνήθως περνάει σε 2-3 ώρες. Σπανίως να υπάρχει εκχύμωση (μελανιά) διότι αντί για βελόνες, χρησιμοποιούμε κάνουλες με ατραυματικά άκρα.

Ανάλογα με τον βαθμό χαλάρωσης του δέρματος, όταν κάνουμε έλξη με τα νήματα, μπορεί να υπάρχουν ήπιες πιέτες δέρματος στα όρια του τριχωτού, που συνήθως σε δύο εβδομάδες εξομαλύνονται. Αίσθημα έντονης έλξης για δυο εβδομάδες και ίσως ένα αίσθημα βάρους το πρώτο 24ωρο.

Δείτε το πριν και το μετά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Ανανεώστε τον εαυτό σας μέσα από τις υπηρεσίες μας!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!