Μεσοθεραπεία Ενυδάτωσης – Θεραπεία Επιδερμικού Φραγμού

Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η ξηρότητα της επιδερμίδας επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, η σχετική υγρασία στο οικιακό ή εργασιακό περιβάλλον μας.

Τι είναι ο επιδερμιδικός φραγμός;

Επιδερμικός ή δερματικός φραγμός αποκαλείται το φυσικό και χημικό τείχος άμυνας και προστασίας που σχηματίζει η τελευταία στιβάδα της επιδερμίδας, η κερατίνη. Βρίσκεται εκεί για να εμποδίζει τη διείσδυση επικίνδυνων αλλεργιογόνων και βακτηριδίων και συγχρόνως να αποτρέπει την εξάτμιση των φυσικών αποθεμάτων νερού.

Αυτός ο φυσικός φραγμός που υπάρχει για να προστατεύει τον οργανισμό, είναι που μας αναγκάζει όταν στοχεύουμε στην ενυδάτωση του προσώπου να οδηγούμαστε στη λύση της μεσοθεραπείας. Ουσιαστικά με τη διαδικασία αυτή εγχύουμε τα απαραίτητα για τη ενυδάτωση του προσώπου συστατικά κατευθείαν στο μεσόδερμα, παρακάμπτοντας τον φραγμό της επιδερμίδας.

Με τη μέθοδο αυτή επομένως προσφέρουμε άμεσα στο πρόσωπο όλες τις ουσίες που έχει ανάγκη, με αποτέλεσμα να έχουμε θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή.

Πότε βλέπω αποτελέσματα;

Η βελτίωση στο πρόσωπο γίνεται ορατή από την πρώτη συνεδρία και το αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας διατηρείται για 2 έως 3 μήνες.

Πως γίνεται; – Πονάει;

Η Μεσοθεραπεία όπως έχει ήδη τονιστεί είναι ενέσιμη θεραπεία και εκτελείται από εκπαιδευμένο ιατρό, με τη χρήση πάρα πολύ λεπτής, εξειδικευμένης για αυτή τη χρήση μόνο, βελόνας. Εισάγουμε στο μεσόδερμα ανά 0.3-0.5 εκατοστά περίπου, πολύ μικρές ποσότητες του διαλύματος της μεσοθεραπείας.

Πριν την θεραπεία γίνεται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας λιδοκαίνης/ πριλοκαίνης στις υπό αγωγή περιοχές για τουλάχιστον 40 λεπτά. Έτσι καταφέρνουμε μείωση των ενοχλημάτων κατά ένα 80%.

Μπορώ να την κάνω το καλοκαίρι;

Γίνεται οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αρκεί να ακολουθεί έπειτα η σωστή αντηλιακή προστασία. Μάλιστα, συνιστά μια ιδανική θεραπεία του ταλαιπωρημένου από τον ήλιο δέρματος.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Ανανεώστε τον εαυτό σας μέσα από τις υπηρεσίες μας!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!