Το Υαλουρονικό οξύ είναι το μόνο εμφύτευμα το οποίο πολύ εύκολα με τη χρήση αντιδότου, σε ενέσιμη πάλι μορφή, μπορεί να αφαιρεθεί  οποιαδήποτε στιγμή από τον οργανισμό. Με τη χρήση του αντιδότου της Υαλουρονιδάσης η απομάκρυνση του υλικού από το σώμα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή και είναι εντυπωσιακά άμεση και εμφανής. Με πολύ απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι το Υαλουρονικό οξύ δεν ευθύνεται για παραμορφώσεις ή μόνιμες αλλαγές στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Τι είναι;

Είναι μια γλυκοζαμινοπρωτεϊνη, ένα μόριο δηλαδή το οποίο υπάρχει αυτούσιο στη φύση. Αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και είναι πανομοιότυπο στα περισσότερα είδη οργανισμών και σε όλους τους τύπους ιστών. Η διαφορά του Υαλουρονικού οξεως που παράγεται στο εργαστήριο με αυτό του ανθρώπινου σώματος είναι ελάχιστη  και αυτό για να μην μπορεί ο οργανισμός να το αποδομήσει εύκολα.

Σε ποιες περιοχές γίνεται έγχυση;

Το Υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται κύρια για γέμισμα των ρυτίδων στο μέσο και κάτω μέρος του προσώπου

  • Γύρω από τα χείλη, τις ρυτίδες «πικρίας» (από τις γωνίες του στόματος προς το πηγούνι)
  • Στις ρινοχειλικές αύλακες (από τα πτερύγια της μύτης προς το στόμα)
  • Στους κύκλους κάτω από τα μάτια
  • Στο γέμισμα των χειλιών
  • Στην κροταφική χώρα( ζυγωματίκα)
  • Στις παρειές

Πως αποκτώ νεανικό πρόσωπο με υαλουρονικό οξύ;

Αποφεύγοντας την τοποθέτηση του Υαλουρονικού οξέως σε μεμονωμένες θέσεις και κάνοντας ευρεία κατανομή του εμφυτεύματος σε πολλά σημεία ατροφίας γίνεται ολιστική αντιμετώπιση του φαινομένου της φθοράς των χαρακτηριστικών του προσώπου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να επιτύχουμε φυσικότητα στο αποτέλεσμα, φρεσκάδα, αναζωογόνηση και αρμονία στα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Πως αποκτώ αρμονικό πρόσωπο με υαλουρονικό οξύ;

H ιδιαιτερότητα των διαστάσεων του προσώπου είναι κυρίως υπεύθυνη για την αισθητική δυσαρμονία των χαρακτηριστικών.

Επειδή στο πρόσωπο, τα πάντα είναι θέμα αναλογιών και συμμετρίας, η φιλοσοφία μας στηρίζεται στο να καταλάβουμε πρώτα, τι είναι εκείνο που “χαλάει” την εικόνα και μετά να παρέμβουμε.

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Η έγχυση του υλικού γίνεται με μια πολύ λεπτή βελόνη ή μικρο-κάνουλα και διαρκεί το πολύ 30 λεπτά. Με την προσθήκη τοπικού αναισθητικού η εφαρμογή γίνεται ανώδυνη. Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως και διαρκεί κατά μέσο όρο ένα χρόνο.

Έχει παρενέργειες;

Το Υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια ουσία εντελώς αδρανή κάτι που σημαίνει ότι:

  • Εξαιρετικά σπάνια κάνει αλλεργίες
  • Δεν δημιουργεί φλεγμονές
  • Δεν προκαλεί κακοήθειες

Επίσης δεν μετατοπίζεται, οπότε εκεί που εμφυτεύεται εκεί παραμένει.

Μπορεί να προκαλέσει ένα ήπιο οίδημα στο σημείο έγχυσης το οποίο μπορεί να εμφανιστεί ετεροχρονισμένα, και υποχωρεί τις επόμενες ημέρες.
Ένα σύμβαμα που μπορεί να συμβεί, όχι πολύ συχνά, μετά την έγχυση ενέσιμου Υαλουρονικού οξέως είναι μικρές μελανιές στα σημεία εφαρμογής οι οποίες όμως υποχωρούν αυτόματα μέσα σε μερικές ημέρες.

Δείτε το πριν και το μετά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Απέκτησε τα χείλια που ονειρευόσουν!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!