Αυξητική Χειλιών

Όμορφα και αισθησιακά χείλη είναι τα γεμάτα χείλη και όχι κατ’ ανάγκη τα μεγάλα χείλη.

Με ποιο υλικό γίνεται;

Με ενέσιμο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως. Υπάρχουν διάφορα σκευάσματα από πολλές εταιρίες. Είναι απαραίτητο να γνωρίζεται ποιο ακριβώς υλικό χρησιμοποιεί ο ιατρός για την θεραπεία και να ενημερώνεστε για τα απαραίτητα πιστοποιητικά / εγκρίσεις από τους αρμόδιους οργανισμούς

Πως γίνεται;

Στην περιοχή των χειλιών εφαρμόζουμε για 20-25 λεπτά περίπου μια αναισθητική κρέμα ή κάνουμε τοπική αναισθησία οπότε η περιοχή αναισθητοποιείται.

Με μια ειδική, πάρα πολύ λεπτή, βελόνα έγχυσης εφαρμόζουμε ένα, ειδικό για τα χείλη, λεπτόρευστο εμφύτευμα Υαλουρονικού οξέως. Το τοποθετούμε σε συγκεκριμένες θέσεις τόσο μέσα στα χείλη όσο και στο περίγραμμα.

Πονάει;

Με την χρήση της αναισθητικής κρέμας, την χρήση της λεπτότερης δυνατής βελόνας για την συγκεκριμένη θεραπεία, αλλά και τα νέα σκευάσματα υαλουργικού οξέος με λιδοκαΐνη ο πόνος έχει ελαχιστοποιηθεί.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Στο skincode δίνουμε βάση τόσο στην ποιότητα/ασφάλεια όσο και στην διάρκεια που προσφέρει το κάθε υλικό. Ο βαθμός απορρόφησης του κυμαίνεται σε 20-25% σε 8-10 μήνες περίπου. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι μετά από 8-10 μήνες παραμένει το 75 με 80% περίπου του Υαλουρονικού οξέως στη θέση που το βάλαμε. Οπότε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αναπληρώσουμε το 20-25% που απορροφήθηκε κάθε 8-10 μήνες περίπου για να έχουμε ένα σταθερό και “μόνιμο” αποτέλεσμα.

Δείτε το πριν και το μετά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Απέκτησε τα χείλια που ονειρευόσουν!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!