θεραπεία Λείανσης Ρυτίδων με ΒΟΤΟΧ-VISTABEL-DYSPORT

Είναι γεγονός όμως ότι ο χρόνος αφήνει πίσω του ρυτίδες. Αν θέλετε να τις αντιμετωπίσετε υπάρχει τρόπος. Αν γίνει σωστή έγχυση βοτουλονικής τοξίνης στους μύες του προσώπου μπορεί να ανακτήσει το πρόσωπο μια πιο νεανική εμφάνιση.

Τι είναι;

Είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική αγωγή για τις ρυτίδες έκφρασης. Περιλαμβάνει μια σειρά από μικροσκοπικές εγχύσεις με BOTOX-VISTABEL-DYSPORT στην περιοχή του προσώπου από εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο Ιατρό. Η συγκεκριμένη αγωγή είναι η Νο 1 θεραπεία σε όλο τον κόσμο μιας και συνδυάζει:

  • θεαματικά αποτελέσματα
  • ελάχιστο χρόνο εφαρμογής
  • αναστρέψιμο αποτέλεσμα
  • καμία παρενέργεια
  • χαμηλό κόστος

Σε ποια ηλικία να ξεκινήσω τη θεραπεία;

Επειδή ο σχηματισμός των ρυτίδων είναι πολύ εύκολος, συστήνεται η θεραπεία όταν εμφανίζονται τα πρώτα δείγματα έντονης κινητικότητας των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες. Γι’ αυτό και η προληπτική θεραπεία πριν το σχηματισμό των ρυτίδων είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης για πολλά χρόνια.

Πως γίνεται η θεραπεία;

Η ποσότητα του φαρμάκου που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να καθοριστεί από έναν ειδικά εκπαιδευμένο ιατρό, ο οποίος κρίνει και αποφασίζει τα ακριβή σημεία, στα οποία θα γίνει η τοπική έγχυση φαρμάκου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το υλικό εγχύεται μέσω πολύ μικρών ενεσών στο μεσόφρυο, στο πόδι της χήνας και στις ρυτίδες στο μέτωπο. Εφαρμόζεται επίσης για μικρές επιδιορθώσεις στην περιοχή των χειλιών και του λαιμού, καθώς και στην αποκατάσταση των φρυδιών ώστε να συντελέσει στην ανόρθωση τους.

Συνήθως, δε χρησιμοποιείται κανένα αναισθητικό μιας και ο πόνος είναι ανεπαίσθητος, ενώ σε περίπτωση ενόχλησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια τοπική αναισθητική κρέμα.

Πότε βλέπω αποτέλεσμα;

Τα αρχικά, πραγματικά αποτελέσματα παρατηρούνται ήδη με το πέρας του πρώτου σαραντοκταώρου και ολοκληρώνονται περίπου σε δυο εβδομάδες.

Είναι ασφαλές;

Χρησιμοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια σε οχτώ διαφορετικές ειδικότητες για όλα τα είδη μυϊκών δυσλειτουργιών και παθήσεων. Το τεράστιο ιστορικό του φαρμάκου, χωρίς παρενέργειες παρέχει από μόνο του τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλειά του.

Φυσικά, το φάρμακο είναι εγκεκριμένο και από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για τη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης, έγκριση που έχει δοθεί και από τις μεγαλύτερες και αυστηρότερες κρατικές αρχές (Η.Π.Α., Καναδάς, Ελβετία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία κτλ).

Θα διατηρήσω την εκφραστικότητά μου;

Στόχος μας είναι τα ρεαλιστικά αποτελέσματα. Το νεανικό, πιο ξεκούραστο βλέμμα είναι το ζητούμενο, ενώ το “παγωμένο” εντελώς ακίνητο βλέμμα θεωρείται πλέον ξεπερασμένο. Βεβαίως, η άριστη κατάρτιση του ιατρού για το βέλτιστο αποτέλεσμα είναι απολύτως αναγκαία και αδιαπραγμάτευτη.

Έχει παρενέργειες;

Όταν εφαρμόζεται από εξειδικευμένο ιατρό ΟΧΙ .

Η δράση του φαρμάκου είναι πλήρως αναστρέψιμη και έτσι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για οποιαδήποτε μόνιμη παρενέργεια

Αν αποφασίσω να σταματήσω τη θεραπεία μου γίνομαι χειρότερα;

Η διακοπή της θεραπείας σημαίνει ότι πολύ απλά μετά την παρέλευση της δράσης του φαρμάκου, οι μύες που είχαν αδρανήσει επανακτούν την κινητικότητά τους (σε ποσοστό 100%) με αποτέλεσμα το πρόσωπο να επανέρχεται στην προ της θεραπείας κατάστασή του.

Πονάει η θεραπεία;

Είναι μια από τις πιο ανώδυνες θεραπείες. Κάνοντας μόνο μια σειρά εγχύσεων τοπικά με τη λεπτότερη βελόνα που υπάρχει, δεν προκαλείται καθόλου πόνος.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Το φάρμακο δεν έχει σοβαρές αντενδείξεις. Επομένως, μπορεί η θεραπεία να γίνεται συγχρόνως με οποιαδήποτε άλλη αγωγή.

Περιπτώσεις που αποφεύγεται η θεραπεία, είναι στους ασθενείς με μυοπάθειες και για προληπτικούς λόγους καλό είναι να αποφεύγεται η θεραπεία στις εγκύους και στην περίοδο επιλοχίας καθώς δεν υπάρχουν έρευνες.

Δείτε το πριν και το μετά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Ανανεώστε τον εαυτό σας μέσα από τις υπηρεσίες μας!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!