Αδυνάτισμα – Ενέσιμη Λιποδιάλυση

Απαλλαχτείτε από το τοπικό λίπος με τοπική «Λιποαναρρόφηση» με τη θεραπεία της ενέσιμης λιποδιάλυσης.

Τι είναι;

Η ενέσιμη λιποδιάλυση δεν είναι είδος μεσοθεραπείας όπως πολλοί πιστεύουν λανθασμένα. Η ενέσιμη λιποδιάλυση τοποθετείτε σε πολύ βαθύτερα στρώματα από την μεσοθεραπεία, απευθείας στον λιπώδη ιστό. Επιπλέον, τα σημεία εισόδου του σκευάσματος είναι πολύ λιγότερα από την μεσοθεραπεία.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Εφαρμόζεται κυρίως σε κοιλιά, γόνατα, μπράτσα, μηρούς, γλουτούς και σε κάθε άλλη περιοχή που υπάρχει λιποαποθήκη, δηλαδή, τοπικό πάχος.

Τι περιέχει;

Περιέχει δεοξυχολικό οξύ και φωσφατιδυλοχολίνη, μια δημοφιλή λιπολυτική ουσία που προέρχεται από τη λεκιθίνη της σόγιας. Με ποιο τρόπο όμως οι ουσίες αυτές διασπούν το ανεπιθύμητο λίπος; Η δράση τους, εφαρμόζεται στη μεμβράνη των λιποκυττάρων που τη διασπά, και το περιεχόμενό τους αποβάλλεται από τον οργανισμό. Τα λιποκύτταρα καταστρεφονται και η περιοχή σμιλεύεται, αποβάλλοντας το περιττό λίπος.

Πως γίνεται;

Η νέα θεραπεία γίνεται με ενέσεις και το υλικό εγχέεται απευθείας εντός του υποδόριου λιπώδους ιστού με τη χρήση λεπτών, εύκαμπτων βελονών. Καθώς ο λιπώδης ιστός δεν παρουσιάζει σχεδόν καθόλου αισθητικότητα, η θεραπεία είναι στην ουσία ανώδυνη.

Μετά από την ενέσιμη λιποδιάλυση- τι πρέπει να προσέχω;

  • Εμφανίζεται συχνά μια ερυθρότητα και ένα ελαφρό οίδημα, τα οποία όμως είναι απολύτως φυσιολογικά. Υποχωρούν μετά από μερικές ημέρες από μόνα τους, ή με τη χρήση κάποιας αντιφλεγμονώδους αγωγής.
  • Για τις επόμενες 12 ώρες δεν πρέπει στην περιοχή να εφαρμοστούν καλλυντικά
  • Για μία ημέρα θα πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άμεσες πηγές θερμότητας και ακτινοβολίας (ηλιοθεραπεία , UV-ακτινοβολία, σάουνα κτλ).
  • Δεν επιτρέπεται η έντονη φυσική άσκηση για τις επόμενες επτά ημέρες. Καθώς τα λιπαρά οξέα που απελευθερώνονται μετατρέπονται σε πρόσθετη ενέργεια
  • Είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί η υγιεινή διατροφή, διαφορετικά ο οργανισμός θα αποθηκεύσει το λίπος σε άλλο σημείο.

Πόσες εφαρμογές χρειάζονται;

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται άμεσα από το σημείο εφαρμογής και από το μέγεθος του προβλήματος. Συνήθως απαιτούνται από 2 έως 4 συνεδρίες, οι οποίες γίνονται κάθε περίπου 20 ημέρες.

Δείτε το πριν και το μετά!

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Ανανεώστε τον εαυτό σας μέσα από τις υπηρεσίες μας!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!