Η αποτρίχωση του αντρικού κορμιού έχει συζητηθεί πολυ τα τελευταία χρόνια Η πλάτη-γούνα είναι πρόβλημα. Αν οι τρίχες της πλάτης και των ώμων σου δεν μετριούνται τότε κανένα ξυραφάκι, καμία αποτριχωτική κρέμα δεν θα δώσουν λύση.
Lorem ipsum dolor sit amet

ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ LASER 100% ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΡΜΑ.

Διαθέτουμε την Κορυφαία Ιατρική Τεχνολογία με την έγκριση των αυστηρότερων Αμερικάνικων Οργανισμών (FDA).
LASER TEST Ο Ιατρός εξετάζει το δέρμα σας και αναλόγως προσαρμόζει το Laser στα δεδομένα του δικού σας σώματος. Στη συνέχεια, δοκιμάζει το Laser σε μικρή περιοχή του σώματός σας για να βελτιστοποήσει τις ρυθμίσεις του. Ελέγχει το αποτέλεσμα και προχωρά στην πιο “σωστή” ρύθμιση της συσκευής για το δικό σας σώμα.

Σε ποιες περιοχές γίνεται εφαρμογή;

Στον άνδρα η εφαρμογη υινεται συνηθως σε  σημεία του σώματος όπως η πλάτη, οι ώμοι, το στήθος, ο  γλουτοί, τα γεννητικα οργανα  και στο πρόσωπο

 

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στην κύστη κόκκυγος, μια περίπτωση που ταλαιπωρεί πολλούς άντρες. Όμως δεν είναι ευρέως γνωστό πως μπορεί να αντιμετωπιστεί με την χρήση laser για αποτρίχωση.

H κύστη κόκκυγα (τριχοφωλεική νόσος) είναι μια “φωλιά” από τρίχες στην περιοχή του κόκκυγα η οποία πολλές φορές φλεγμαίνει. Το αποτέλεσμα είναι να χρειάζεται η πραγματοποίηση ακόμα και μιας μικρής επέμβασης τοπικά στη περιοχή.

Με την χρήση laser για αποτρίχωση προλαβαίνουμε την δυσάρεστη κατάσταση ή και να την εφαρμόσουμε επικουρικά για την αποφυγή υποτροπής.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για μόνιμο αποτέλεσμα στους άνδρες;

Συνήθως χρειάζονται 6 με 8 συνεδρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και περισσότερες καθώς αυτό καθορίζεται από το χρώμα του δέρματος και της τρίχας, όπως και το πάχος της.

Η επανάληψη της συνεδρίας γίνεται με ένα μεσοδιάστημα 45-50 ημερών.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας που παρατηρούμε στο αντρικό σώμα είναι της τάξεως του 40-50% αναλόγως την περιοχή. Με τον καιρό και την επανάληψη οι τρίχες γίνονται πιο λεπτές και πιο αραιές.

Πως λειτουργεί η αποτρίχωση με laser alexandriti;

Η θεραπεία αποτρίχωσης με laser είναι η πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το laser Alexandrite Candela λειτουργεί ως εξής: η ακτίνα του απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας (τη χρωστική που της δίνει το σκούρο χρώμα) και μετατρέπεται σε θερμότητα που καταστρέφει το θύλακά της (όπου επανεκφύεται η τρίχα). H τρίχα που είναι επιφανειακά ορατή εξαχνώνεται την ίδια στιγμή. Με αυτό τον τρόπο αποχωρείτε από το ιατρείο με λείο δέρμα, ενώ η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται σταθερά.

Πονάει;

Πριν απο την εφαρμογη τοποθετειται αναισθητικη αλοιγη για 30-40λεπτα

To Laser Alexandrite Gentlelase Pro έχει ενσωματωμένο ένα ειδικό σύστημα ψύξης που προστατεύει την επιδερμίδα και καθιστά την θεραπεία ανώδυνη.

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

Απέκτησε τα χείλια που ονειρευόσουν!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Διάλεξε την υπηρεσία που σου ταιριάζει!

ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

Κανε αυτό που ονειρεύεσαι ακόμα πιο οικονομικά!